Reizen naar Meesterschap

Master Track neemt onderwijsmensen mee naar meesterschap. Van beoordelen, naar een cultuur die eisen stelt aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. En dat lijkt in niets op de PowerPoint vanuit je fineer stoel, die je misschien gewend bent op studiedagen. Met Master Track ga je naar onbekend terrein. Je gaat een soort van backpacken, je grenzen verkennen en leren vertrouwen op elkaar. Het zal niet makkelijk zijn, je zult van alle kanten uitdaging en soms verwarring voelen. Net zo avontuurlijk, inspirerend, spannend, grillig en onvoorspelbaar als werken in het onderwijs eigenlijk.

3-kuil-voorbereidende-opdracht.jpg

Wat je moet weten

Hoofd in de wolken voeten in de klei. Laten we gaan!

Even de waan van de dag helemaal loslaten en uit je comfortzone stappen. De wereld van een andere kant bekijken. Tracken met onderwijscollega’s, die ook zin hebben in een avontuur. Op reis naar binnen. Vrijheid proeven. De grenzen van het mogelijke verleggen. Soms back to basic, soms luxe. Master Track is missen, je thuis voelen, veronzekeren, vertrouwen, raken, geraakt worden, stilstaan, doorlopen, ontmoeten en jezelf tegenkomen. 

Effect op onderwijs

Reizigers komen erachter welke onderwijsprofessional ze echt willen zijn. Samen het waardevolle van gisteren door laten werken in vandaag. En de dromen van morgen, vandaag handen en voeten geven. Samen creëren jullie een klimaat waarin werken en leren geweldig worden. Een diepte-investering in individu en organisatie en de kortste weg naar gelukkige onderwijsprofessionals, gelukkige leerlingen en gelukkige ouders. Klaar voor de toekomst.

Van A tot Z begeleiding

Master Track is een leiderschapsreis EN incentive. Wij combineren het ontzettend nuttige met het zeer aangename. Onze programma’s zijn inhoudelijk sterk en jullie worden volledig ontzorgd. Voor, tijdens en na de reis.

Master Track Team

Het Master Track Team heeft zeer ruime ervaring met onderwijs- en identiteitsontwikkeling, met reisorganisatie en -begeleiding. Wij zijn veranderkundige, leraar en yoga- en sportdocent. En niet onbelangrijk, wij delen de liefde voor reizen.

Lokale partners

Wij werken samen met zeer betrouwbare, lokale partners. Zij kennen het land en de mensen van binnenuit. Zij verstaan het Master Track verhaal. Samen organiseren wij ontmoetingen en ervaringen buiten de gebaande paden.

Bestemming, reisgezelschap en reisduur

Een Master Track is altijd maatwerk. Alle grote leiderschapsthema's liggen op straat, de mogelijkheden zijn oneindig. Jullie vragen zijn richtinggevend en bepalen de bestemming, route, het reisgezelschap en de reisduur:

  • Ga naar de moederlanden van kinderen en ouders en word een woest aantrekkelijke werkgever, geniet bovendien van een onderwijsteam met hernieuwde referentiekaders en andere ogen.
  • Maak een trektocht door Nederland met Starters en zorg voor goede begeleiding in het begin van hun loopbaan.
  • Organiseer een mini-track door de buurt met (nieuwe) medewerkers en leer hen de complexe, uitdagende en rijke grootstedelijke omgeving te gebruiken om verschillen te vieren en onderwijs te verrijken.
  • Maak een stadswandeling met bestuur en directeuren en gebruik de metafoor van de grote stad om te leren over leiderschap.

Soms moet je iets gewoon zien

Bekijk onze impressie

Attentie! Jullie mooie herinneringen kunnen nu beginnen

Wil jij ook leidinggeven vanuit een inspirerend concept en durf je tijd vrij te maken voor dialoog en reflectie op thema’s en vragen die er echt toe doen voor jullie scholen of team? Heb je de moed om oude vormen los te laten en nieuwe wegen in te slaan? Wij beloven je, het is een verademing! Het geeft ruimte en is een echte diepte-investering. Meer dan de moeite waard. Graag verkennen we jullie wensen in een gesprek. Het begint met een goede kop koffie! 

Neem contact op