Ga je mee?

Wij dagen jullie uit!

Zet zelf stappen richting een andere wereld, spring in het diepe, ga op pad, leer van het avontuur en blijf bij elkaar.

  • Ga naar de moederlanden van kinderen en ouders en word een woest aantrekkelijke werkgever, geniet bovendien van een onderwijsteam met hernieuwde referentiekaders en andere ogen.
  • Maak een trektocht door Nederland met starters en zorg voor goede begeleiding in het begin van hun loopbaan.
  • Organiseer een mini-track door de buurt met (nieuwe) medewerkers en leer hen de complexe, uitdagende en rijke grootstedelijke omgeving te gebruiken om verschillen te vieren en onderwijs te verrijken.
  • Maak een stadswandeling met bestuur en directeuren en gebruik de metafoor van de grote stad om te leren over leiderschap.
  • Organiseer trefpunten voor kinderen uit verschillende milieus. Hoe vaker ze elkaar ontmoeten hoe meer ze van elkaar leren.

 

Soms moet je iets gewoon zien

Foto's, films en verhalen

Attentie! Jullie mooie herinneringen kunnen nu beginnen

Wil jij ook leidinggeven vanuit een inspirerend concept en durf je tijd vrij te maken voor dialoog en reflectie op thema’s en vragen die er echt toe doen voor jullie scholen of team? Heb je de moed om oude vormen los te laten en nieuwe wegen in te slaan? Wij beloven je, het is een verademing! Het geeft ruimte en is een echte diepte-investering. Meer dan de moeite waard. Graag verkennen we jullie wensen in een gesprek. Het begint met een goede kop koffie